De persoonlijke website van Marcel Hendriks uit Spijkenisse

Over mij


Ik ben geboren op zaterdag 7 april 1973 in Rotterdam waar ik ook de eerste jaren van mijn leven opgroeide. In 1978 werd mijn broertje Robert geboren. Sinds halverwege mijn zevende levensjaar ben ik woonachtig in Spijkenisse, wijk de Akkers.

Sinds mei 1994 voer ik mijn eigen zelfstandige huishouden eveneens in de wijk de Akkers in Spijkenisse (tegenwoordig onderdeel van de gemeente Nissewaard). De Akkers is een veelzijdige multi-culturele arbeiderswijk waar ik het ondanks de vele negatieve berichten in de media prima naar mijn zin heb en nog vele jaren hoop te mogen wonen. Ik woon samen met poes Anna (4 juli 2009) in een heerlijk vrijgezellen appartementje.

Na een periode als assistent afdelingsmanager in een franshise filiaal van een supermarkt gewerkt te hebben ben ik na mijn opleiding in verschillende logistieke functies als beroepssoldaat werkzaam geweest bij de Koninklijke Landmacht.

Momenteel werk ik niet meer omdat ik uit psychische redenen (schizofrenie en PTSS) helaas volledig en definitief ben afgekeurd voor het verrichten van betaalde arbeid.

In het dagelijks leven lees ik graag uit de Bijbel of zit met een goed christelijk boek op de bank, speel graag gezelschaps/ bordspelletjes met vrienden, luister naar de radio of zet een CDtje op met mooie klassieke (favoriete componist: Johann Sebastian Bach) of religieuze muziek (Psalmen en gezangen).

Verder is het bijhouden van deze website ook een hobby van mij. Ook het maken van een lekkere stads,- bos,- of strandwandeling doet mij veel deugd. Met enige regelmaat ben ik ook in het zwembad te vinden voor zowel banen trekken als recreatief zwemmen. Ook doe ik regelmatig aan yoga en meditatie wat ik erg leuk vind om te doen om mijzelf door inspanning te ontspannen. Ook heerlijk ontspannend is het om te tekenen/ schilderen of gewoon met een kleurboekje voor volwassenen bezig te zijn.

Ik ben niet iemand die van internationale vakanties houdt. Het liefst ben en blijf ik gewoon in eigen land. Nederland heeft tenslotte ook zoveel mooie en interessante plekken te bieden als het om recreatie en/of vakantie gaat. Als naturist ben ik dan in het voorjaar en de zomermaanden meerdere malen aan het naaktstrand te vinden of 

verblijf een weekje op een naturistencamping. In de herfst,- en wintermaanden ben ik met regelmaat een middagje in de sauna te vinden. Ook het bezoeken van een Nederlandse stad en musea/ tentoonstellingen of andere attractie behoort tot een van mijn deugden.

Mijn grote liefde is Najam Saeed Khawaja. We leerden elkaar kennen in augustus 2005 en werden meteen verliefd op elkaar. Helaas mochten wij door nare externe omstandigheden niet samen zijn maar we houden nog steeds van elkaar. Er zal voor mij nooit een andere man meer zijn in mijn leven. Najam heeft voor altijd een bijzonder plekje in mijn hart.