Mijn opa en oma

Afgelopen zondagmorgen 14 januari 2018 overleed mijn lieve oma Cornelia Maria Suurland – van der Kruit in de leeftijd van 93 jaar.

Bijna 45 jaar lang is mijn oma één van de belangrijkste en liefdevolle mensen in mijn leven geweest waarmee ik al mijn lief en leed op deze aardbol heb mogen delen. Ik heb heel veel met haar mogen beleven maar zeker ook met haar man, mijn opa, Marinus Johannes Suurland, welke helaas al op 16 oktober 1996 geheel onverwachts moest komen te overlijden in de veel te jonge leeftijd van 76 jaar.

Al die mooie momenten met opa en oma zal ik nooit vergeten. In mijn hart zijn zij voor altijd bij mij. Mijn opa en oma waren twee heel bijzondere mensen waarvan je er niet veel op deze aardbol tegen zult komen.  Alles deden zij uit het oogpunt van liefde voor hun zes kinderen, al hun kleinkinderen en achterkleinkinderen. Ze zijn fantastische ouders, grootouders en overgrootouders voor ons allemaal geweest.

Ik dank de Heere dan ook op mijn knieën dat ik zulke geweldige grootouders heb mogen kennen in mijn leven.

Lieve opa en oma, rust zacht bij de Heere, onze God, in het Koninkrijk der hemelen tot in de oneindige eeuwigheid.

*************************************

Lieve oma,

Toen ik zag

hoe jij zo rustig lag

zo zonder pijn

geen vragen meer

alles geleden

alles gestreden

deed mijn hart

een beetje minder zeer.

1 Reactie op “Mijn opa en oma
 1. Ida schalk schreef:

  Lieve Marcel
  Gecondoleerd met het verlies van je Oma
  Hier op aarde een gemis ,maar straks een liefdevol weerzien
  Dikke kus
  Ida Schalk