Konnekt Burendag 2019

Op zaterdag 28 september is het weer de jaarlijks landelijke burendag vanuit het Oranjefonds en Douwe Egberts. Ook stichting Konnekt Buurtnetwerken organiseert op deze dag een gezellige middag voor haar buren uit de gehele wijk in haar buurthuiskamer.

Vanaf 12:00 bent u en jij van harte welkom in onze gezellige buurthuiskamer aan de Lenteakker 5c in Spijkenisse voor een gezellige High Tea met een leuke Quizmiddag waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Ook krijgt elke bezoek(st)er bij binnenkomst een lot waarvoor aan het eind van de middag een gratis verloting van leuke artikelen gehouden zal worden.

Deelname aan de Konnekt-burendag op zaterdag 28 september is geheel gratis voor onze buren uit Spijkenisse Zuid-West (Akkers centrum, dreven, voorden, donken, kreken, gaarden, Vriesland en Vogelenzang Zuid). Wij hopen u en jou te mogen ontmoeten!

Naast burendag heeft Stichting Konnekt Buurtnetwerken elke maandag, dinsdag en donderdag (uitgezonderd reguliere basisschool vakanties) gezellige inloop in haar buurthuiskamer tussen 9:00 en 15:00. Weet u en jou van harte welkom want het eerste kopje koffie of thee is altijd gratis! Voor meer informatie over onze buurthuiskamer en de diverse activiteiten kijk op www.konnekt-buurtnetwerken.nl of bel met 0181-375123.