www.marcelhendriks.net

Mijn profiel


Ik ben op zaterdag 7 april 1973 te Rotterdam geboren en ook de eerste jaren van mijn jeugd opgegroeid maar tegenwoordig woonachtig in Spijkenisse. (gemeente Nissewaard) waar ik prima naar mijn zin leven mag. Ik heb dan ook niet het verlangen om naar een andere woonplaats te willen verhuizen.

Ik moet helaas leven met psychische beperkingen. Als jongeman heeft schizofrenie zich in mijn brein ontwikkeld en heb tijdens mijn werk als landmacht soldaat ook een post traumatische stress stoornis (PTSS) opgelopen waardoor ik al op jonge leeftijd volledig afgekeurd voor betaalde arbeid thuis ben komen te zitten. Dit is niet altijd makkelijk in het dagelijks leven maar ik weet mij door de Heere gedragen in het dagelijks leven waardoor het leven hier op aarde ondanks mijn ziekte toch nog een beetje dragelijk is. Gelukkig mag ik weten dat het lijden in mijn tegenwoordige tijd lange na niet opweegt tegenover de heerlijkheid die mij straks na dit aardse leven in Gods Koninkrijk te wachten staat.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop, het theater of naar een concert. Wandelen, fietsen en zwemmen doe ik ook graag. Ondanks dat ik een echte randstad burger hou ik er ook wel van om de provincie of de natuur op te zoeken. 

Mijn interesses liggen onder andere op het gebied van mijn geloof, politiek, film en televisie. Ik luister graag naar de radio of christelijke muziek via een streamingdienst. Vanzelfsprekend is het onderhouden van deze website een hobby van mij. Qua sociale media ben ik alleen maar op Kwebler te vinden waar ik een profiel aangemaakt heb en regelmatig een berichtje post.

Ondanks dat ik geen grote lezer ben, hou ik er af en toe ook wel van om met een goed christelijk boek op de bank te zitten en daar kan ik dan ook van genieten. Daarnaast probeer ik me ook dagelijks een momentje te gunnen om de Bijbel te bestuderen.

De zondag is de eerste dag van de week, de dag van de opstanding van Jezus Christus. Naast dat ik op deze dag de kerkdienst bezoek probeer ik deze dag toch grotendeels als rustdag in te richten. Ik denk dat het goed is om een dag in de week te hebben om enerzijds rust te nemen en anderzijds in de dienst van God te besteden.