Berichten


15 januari 2024

Ik heb besloten te gaan stoppen met het verzenden van fysieke brieven en kaarten omdat al heel lang blijkt dat een groot deel van wat ik verzend nooit aankomt bij de geadresseerde. Anderzijds moet ik er ook vaak achter komen dat brievenbuspost dat aan mij gericht is mijn brievenbus nooit bereikt. Ik heb al meerdere malen klachten hierover bij PostNL ingediend maar er veranderd verder helemaal niets. Ik maak de kaarten die ik nu nog in huis heb bij gelegenheid op en daarna stop ik er definitief mee. Best jammer maar ik vind het dus echt verspilling van geld om best wel dure kaarten te kopen en deze van postzegels te voorzien terwijl deze gewoon verdwijnen. Heel jammer maar voorlopig is en blijft dit even mijn standpunt.


27 november 2023

Enkele aanvullingen van interessante links naar extrerne websites vind je vanaf heden op mijn linkpagina.


23 maart 2022

In memoriam lieve poes Anna wie tussen augustus 2009 en 22 maart 2022 belangrijk deel van mijn leven heeft uitgemaakt. Anna was mijn grote vriendin en gezelschap in huis. Ik zal haar missen. Rust zacht lieve Anna!


Mijn website is continue in ontwikkeling. Blijf mijn website dus regelmatig bezoeken voor de actuele inhoud. Voor informatie en contact met mij kun je terecht op de contactpagina van deze website.


Einde van deze berichtepagina.